Producten voor devro worsthuiden (5)

Droge Worst - Worst zonder nitriet

Droge Worst - Worst zonder nitriet

Onze missie: de eer van de worst terugbrengen, het symbool van de Franse gastronomie! Deze ambachtelijke worst wordt vervaardigd in onze vleeswarenwerkplaats in Laissac, in de Aveyron. Slechts samengesteld uit 3 ingrediënten: varkensvlees, Guérande-zout en Kampot IGP-peper uit Cambodja. Dit gedroogde vlees blijft 3 maanden op kamertemperatuur goed. Het zal perfect samengaan met coppa, lonzo, worst, gedroogd rundvlees en hamnoot om u een aperitiefplankje te bieden dat 100% vrij is van nitrieten en conserveermiddelen. Al onze nitrietvrije vleeswaren zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde varkens uit de Aveyron. Herkomst: Laissac, Aveyron Gewicht: ongeveer 250g Ingrediënten: Varkensvlees, Guérande-zout, Kampot IGP-peper, natuurlijke darm
Toulouse-worstjes met gekookte linzen - Regionale gekookte linzen

Toulouse-worstjes met gekookte linzen - Regionale gekookte linzen

Om deze specialiteit te waarderen, giet de inhoud van de doos in een container, dek af en laat op laag vuur sudderen. Vergeet niet af en toe te roeren. Ongeveer 10 minuten voor een formaat van 1 portie 15 minuten voor een formaat van 2 porties Vetten: 9,0 g Waarvan verzadigde vetzuren: 3,9 g Koolhydraten: 8,7 g Waarvan suikers: <0,5 g Vezels: 2,0 g Eiwitten: 8,4 g Zout: 0,76 g
Reuzensquid strips – frituurmaat

Reuzensquid strips – frituurmaat

IQF • Blancheren
Kipstukken Tray

Kipstukken Tray

Kipstukken Tray
Gesneden Worst - Nitrietvrije Gesneden Worst

Gesneden Worst - Nitrietvrije Gesneden Worst

Handgemaakt in onze werkplaats in Laissac, in de Aveyron, is deze worst afkomstig van zorgvuldig geselecteerde boerderijen in de Aveyron. Deze worst is een nitrietvrije worst, gemaakt van slechts 3 ingrediënten: vlees, Guérande zout en Kampot IGP peper uit Cambodja. DLC: 90 dagen Gewicht: 80g Herkomst: Laissac, Aveyron